Koffie of thee?

Wij maken graag persoonlijk kennis met u.

Wij zijn geïnteresseerd in uw bedrijf en denken graag mee over uw drukwerkvraagstukken. 

 

De koffie of thee staat klaar, maar natuurlijk komen wij ook graag bij u langs. 

Carin Ric Robin-4.jpg

Robin de Vries

Ik help u graag om de juiste keuze te maken binnen de complexiteit van mogelijkheden rondom documenten.  De kracht van onze onderneming is dat we altijd uitgaan van het belang van onze klanten. Ik geloof heel erg in de kracht van samen. In mijn vrije tijd roei ik wedstrijden en daar merk ik ook dat je alleen kunt winnen als het hele team goed presteert en op elkaar is ingespeeld.

Robin de Vries – 06 177 73 719

Ric Hofmans
Is zijn hele leven al bezig met documenten en documentenstromen. Hij gelooft dat door de inzet van nieuwe technologieën en procesinnovatie veel bedrijven kunnen profiteren door hun documenten slimmer, sneller of veiliger op te slaan. Daarvoor wil hij graag organisaties helpen op basis van de juiste analyses ook de juiste keuzes te maken. Dat gaat altijd samen met de wil en de moed bestaande processen aan te passen.

Ric Hofmans – 06 533 80 467

Carin Wormsbecher
Ondernemer in hart en nieren met een zwakke plek voor langdurige relaties.   

“Voor elk probleem vinden we een oplossing en op elke vraag een antwoord. Maar altijd samen met onze klanten. We bedienen inmiddels een breed scala aan klanten: opleidingsinstituten, uitgeverijen, fabrikanten en professionele schrijvers.
"Ik geloof sterk dat de groei van ons bedrijf het resultaat is van de wens op een eerlijke en persoonlijk wijze samen met onze medewerkers en klanten te zoeken naar de best mogelijke oplossing die past bij onze waarden en bij onze klanten.”

Carin Wormsbecher – 06 457 33 495

WEDDING NEDERLAND VAN TOEN TOT NU

In 1844 is Wedding Nederland opgericht als een kleine drukkerij van kranten.  Nu – bijna 175 jaar  later – ligt de focus op het helpen en begeleiden van organisaties bij documentenstromen waarbij de oorspronkelijke visie van Wedding niet verloren is gegaan:

samen oplossingen bedenken op basis van een kwalitatieve samenwerking.

Dat kan professioneel drukwerk zijn of de ontwikkeling van een boek maar ook moderne distributiemogelijkheden voor uw producten of de opslag van uw documenten in de cloud.

We werken elke dag met twintig medewerkers en waardevolle partners aan de groei van uw en onze onderneming.

WeddingNederland toen en nu.png