Klantverhalen

achtergrond voor kader.jpg
Wedding denkt verder
met ons mee
dan alleen de opdracht.

Miriam Baaroun,

Soma bedrijfsopleidingen

Wij bieden circa 250 opleidingen/cursussenaan. Het lesmateriaal hiervoor is heel divers, soms wordt het ondersteund met een boek en andere keren met een PowerPoint presentatie of een reader. Wij zochten een partij die snel kan schakelen en het beheer en drukwerk van onze documenten, zowel voor het les- als marketingmateriaal, uit handen kan nemen. Direct bij de eerste gesprekken kregen wij een goed gevoel bij Wedding.

Zij begrepen onze vraagstukken, knelpunten en kwamen met goede oplossingen. 

 

Al ons lesmateriaal staat online bij Wedding. Wij hoeven alleen maar in het systeem aan te geven dat wij bijvoorbeeld van ‘document X’ 120 exemplaren willen ontvangen. Het lesmateriaal wordt kwalitatief goed en snel geleverd. Als wij op het laatste moment meer exemplaren nodig hebben door extra deelnemers, kan Wedding snel schakelen. 

De samenwerking voor het marketingmateriaal verloopt naar grote tevredenheid. Wedding verzorgt voor ons het gehele traject. Wij leveren de opmaakbestanden en brieven aan en zij doen de rest. Zij koppelen voor ons de brieven aan de adressen uit het Excelbestand, controleren of alles goed staat, drukken de bestanden en zorgen voor de verzending.

 

Wij vinden Wedding een professionele partij, die met ons meedenkt, flexibel is en snel reageert op onze vragen.

achtergrond voor kader.jpg
We zijn een blije klant.

Natascha Fisher-Brunekreeft,

UWOON

Sinds 2015 werken wij samen met Wedding Nederland. We hebben onze huisstijl-documenten bij hen op voorraad liggen en deze worden op vraag zeer snel geleverd. Daarnaast drukken zij het magazine voor onze huurders. We zijn zeer tevreden over de samenwerking. Korte lijntjes, snelle levertijd en een kritische blik. Met name het laatste stellen we zeer op prijs. Wedding controleert altijd de door ons aangeleverde documenten en bij twijfel stellen zij de vraag: ‘Klopt dit wel?’ 

 

Voor ons is Wedding een lokale partij die maatschappelijk verantwoord, snel en doortastend werkt, betrouwbaar is en goede service levert. Als het aan ons ligt, werken we dan ook nog lang samen. 

achtergrond voor kader.jpg
Wedding levert ons maatwerk
die we nodig hebben.

Joyce van den Bos - Akkermans

Natudis

Vanaf het eerste uur van haar bestaan werkt Natudis al samen met Wedding. Onze oprichter heeft onder andere zo’n vliegende start met zijn bedrijf gehad door de intensieve samenwerking met zijn huisdrukker. Van productetiketten tot briefpapier, van facturen tot mailings; alles moest in rap tempo bedacht en geproduceerd worden.

 

Nu bijna 40 jaar later, werkt Natudis nog steeds heel graag samen met de Wedding. Niet alleen omdat ze letterlijk bij ons om de hoek zitten, maar vooral omdat er heel veel maatwerk mogelijk is. Maatwerk dat wij weer nodig hebben om onze klanten heel gericht te kunnen bedienen. Wij kunnen al jaren vertrouwen op de hoge mate van kwaliteit en flexibiliteit die Wedding ons levert en hopen dit nog vele jaren te mogen doen.

achtergrond voor kader.jpg
Wedding weet
wat wij willen.

Teslin Capital Management BV

We zijn al heel lang klant bij Wedding. Voor ons is het een grote pré dat Wedding mensen in dienst heeft met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken graag samen met partijen die zich, net als wij, inzetten voor de maatschappij. 

 

Wedding drukt al onze huisstijldocumenten, zoals briefpapier, enveloppen en de visitekaartjes. Ook maken zij voor ons de jaarberichten van alle fondsen. Wat wij een hele fijne werkwijze vinden, is dat wij een fysieke proefdruk van de jaarverslagen krijgen.

Het gaat toch om ruim 50 pagina’s die heel goed gecontroleerd moeten worden.

Ook als wij een event organiseren, leggen wij het drukken van de uitnodigingen en folders bij Wedding neer. 

 

Wij zijn zeer tevreden over Wedding. Bij een offerteaanvraag krijgen wij altijd een snelle reactie. Een groot voordeel van onze lange samenwerking is dat wij elkaar kennen. Wedding weet wat wij willen en wij kennen de werkwijze en de mensen daar. Dat werkt erg fijn.