onze diensten

Vindt u het een uitdaging om uw drukwerk goed te organiseren?

Wij helpen u graag bij uw documentenlogistiek en klantencommunicatie. Wij vinden het een uitdaging om slimme verbeteringen in uw communicatie- en informatieprocessen aan te brengen. Zo beheren wij uw documenten in een veilige online portal en kunt u er 24/7 bij. U kunt zelf wijzigingen aanbrengen en een (herhaal)opdracht aan ons geven om de documenten te produceren. 

 

Met grote zorg printen of drukken wij wat u wilt communiceren. Magazines, flyers, brochures, folders, persoonlijk drukwerk, visitekaartjes, etiketten en nog heel veel meer. Ook als u hulp of advies nodig heeft bij de opmaak bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij ondersteunen u om uw producten tegen lage kosten zo goed als mogelijk op te slaan en te distribueren. Via een eigen dashboard kunt u dagelijks de voorraden en status van de verkoop inzien. Ook kunnen we producten die we verzenden persoonlijk maken, bijzonder verpakken en rechtstreeks uit uw naam naar uw klanten verzenden.

achtergrond voor kader.jpg

WEDDING CANVAS

samen uw

documentenprocessen

in kaart brengen

‘Samen’ betekent ook dat wij graag in uw bedrijf investeren. Vandaar dat we ons gesprek graag beginnen met de Wedding Canvas. We nemen de tijd en kijken met u naar alle processen rondom het maken, produceren, verkopen en distribueren van documenten. Dat kunnen modulen, boeken, tijdschriften, digitale omgevingen of etiketten zijn. Ons doel is om u ‘op-maat’ te bedienen. Om dat te realiseren richten we o.a. digitale bestelomgevingen in, desgewenst met de specifieke look-and-feel van uw organisatie. 

achtergrond voor kader.jpg

VPaper tower

een revolutie

in lezen

Wij leveren de VPaper Tower; een machine die papier op een dusdanige wijze voor het lijmen vouwt, dat een paperback openvalt alsof het een gebonden uitgave is. Dit maakt het lezen van een boek, magazine of brochure voor de lezer veel gemakkelijker. 

achtergrond voor kader.jpg

BOEKPRODUCTIES

Trots zijn wij op onze boekproducties. Wij maken de boeken in allerlei vormen en maken ze in oplagen van één tot tienduizenden.

Wij hebben 2 uitgeverijen onder ons dak, namelijk: Impuls Educatief en Uitgeverij Gopher